• Ruim 25 jaar ervaring
  • Maatwerk print
  • Groot formaat
  • Snelle levering
  • Montage op locatie
  • Breed assortiment

Spandoekframe Amsterdam

Spandoekframe voor binnen of buiten

Heeft u een spandoekframe nodig voor een beurs of winkel presentatie? Bestel uw spandoekframe op maat bij Drukkerij Provision Print in Amsterdam. Wij zijn al ruim 20 jaar specialist in print- en drukwerk. Bij ons kunt u terecht voor printwerk in groot- en klein formaat. Dus ook voor spandoeken en spandoekframes bent u bij ons aan het juiste adres. Een spandoekframe van Provision Print is van hoogstaande kwaliteit en kunnen we helemaal op maat voor u leveren. Meer weten over het laten maken van een spandoekframe voor uw bedrijf? Lees hieronder dan verder. U kunt ook direct contact met ons opnemen voor meer informatie.

Gevelreclame

Om op te vallen moet u zichtbaar zijn. En het zichtbaar maken is precies waarmee wij u kunnen helpen.

Interieur

Geef kleur aan het interieur en creëer hiermee inspirerende ruimten in uw pand.

Exterieur

Heeft de buitenkant van uw pand extra aandacht nodig? Communiceer dan groots met de mooiste prints!

Retail/POS materialen

Dankzij de sterke combinatie van onze productie printers komen er meer mogelijkheden voor POS materialen.

Signing

Binnen en buiten, groot of klein, opvallend of bescheiden. Van lichtreclames tot het welkom bordje op een balie.

Events/Beurzen

Het aankleden van een stand bepaalt voor een groot deel het succes van deelname aan een Event / Beurs.

Promo

Om op te vallen moet u zichtbaar zijn. En het zichtbaar maken is precies waarmee wij u kunnen helpen.

Maatwerk

Een specifiek maatwerk product nodig? Ook dan helpen we u graag. Neem hiervoor contact met ons op!

Spandoekframe; ideale omlijsting voor elk spandoek

Een spandoekframe is de perfecte omlijsting voor elk spandoek. De stoere, industriële uitstraling, de degelijke constructie en de eenvoudige montage maken een aluminium spandoekframe in vierkante en rechthoekige vorm enorm populair. Het spandoek is eenvoudig met elastische spanners in het frame te bevestigen. Zo kan het doek zeer goed tegen een stootje, ook bij weer en wind, en blijft de boodschap van uw bedrijf altijd goed zichtbaar. Een spandoekframe is zeer mobiel te gebruiken. Het frame is licht van gewicht en volledig uit elkaar te halen, en het doek kan worden opgerold. U kunt uw spandoekframe dus overal mee naartoe nemen.

Al onze producten zijn aanpasbaar naar uw wensen

Kies het spandoekframe dat bij u past

Bij Drukkerij Provision Print kunt u het spandoekframe kiezen dat bij u past. Naast het rechthoekige of vierkante spandoekframe voor muren en wanden, hebben we ook het ronde spandoekframe, het outdoor textielframe en het blinde spandoekframe. Zo heeft u ruime keuzemogelijkheden om uw spandoek op te hangen.

Losse spandoekframe onderdelen bestellen

U kunt bij ons in Amsterdam terecht als u een compleet spandoekframe met spandoek wilt bestellen. Maar u kunt ook uw frame zelf samenstellen. Daarvoor kunt u bij ons losse onderdelen bestellen. Ook deze zijn gegarandeerd van hoge kwaliteit. Informeer bij ons gerust naar de mogelijkheden van het bestellen van losse spandoekframe onderdelen.

Contact opnemen met Provision Print

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van het laten maken van een maatwerk spandoekframe? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Benader ons dan via telefoonnummer 020-6152444 of mail naar info@provisionprint.nl. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een bericht achter te laten via het online contactformulier op onze website. Hang uw spandoeken stevig op met een spandoekframe van Drukkerij Provision Print.

Projecten