• Ruim 25 jaar ervaring
  • Maatwerk print
  • Groot formaat
  • Snelle levering
  • Montage op locatie
  • Breed assortiment

Lichtkoven

Verrijk uw interieur met lichtkoven

Wilt u graag uw interieur verrijken met lichtkoven? En zoekt u een expert die deze voor u kan ontwerpen, produceren en monteren? Dan helpt Provision Print u graag verder. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende soorten visuele communicatie voor uw in- of exterieur. Denk hierbij aan doosletters, (licht)reclame, bestickering, belettering en promotiematerialen. Met onze ruime ervaring en brede scala aan diensten zorgen we ervoor dat uw naam of merk de aandacht trekt. Voor meer informatie over de mogelijkheden van lichtkoven, kunt u op ieder gewenst moment contact met ons opnemen.

Krachtig communiceren met licht

Een goede lichtval kan u helpen om visueel krachtig te communiceren. Met de juiste verlichting kunt u uw naam, logo of promotiemateriaal op een aangename manier onder de aandacht brengen. Bij Provision Print kunt u terecht voor ontwerp, productie en montage van diverse soorten lichtreclame, waaronder lichtkoven, lichtbakken, lichtzuilen en doosletters. In onze productieprocessen werken wij uitsluitend met materialen van de hoogste kwaliteit.

Al onze producten zijn aanpasbaar naar uw wensen

Waarom kiezen voor lichtkoven?

Lichtkoven zijn een prachtige toevoeging aan ieder interieur en veel bedrijven kiezen dan ook voor deze afwerking. Een lichtkoof verdeelt en verzacht het licht en zorgt hiermee voor een fijne, genuanceerde uitstraling. Lichtkoven zijn dan ook een uitstekende aanvulling op een muurdecoratie of -belettering, en belicht uw boodschap op een aangename manier belichten. Met een lichtkoof zorgt u onder meer voor:

  • Zachte en aangename lichtval
  • Professionele uitstraling
  • Energiezuinige LED verlichting

Wij denken mee over uw ontwerp

Heeft u nog inspiratie nodig voor het ontwerp van uw lichtkoven? Dan helpen wij u ook om deze te ontwerpen. Ons DTP (Desktop Publishing) team denkt graag met u mee. Onze creatieve specialisten luisteren naar uw wensen en zetten deze om in een krachtig ontwerp voor uw nieuwe lichtkoven.

Meer dan 20 jaar ervaring

Bij Provision Print hebben wij al meer dan 20 jaar ervaring in de retailbranche. En behalve over de juiste kennis en ervaring, beschikken wij ook over de juiste professionele apparatuur. Denk hierbij aan snij-, frees- en buigmachines, waarmee wij uiteenlopende producten voor u kunnen produceren in alle vormen en maten. Van ontwerp tot montage, bij ons vindt u alle expertise onder één dak. Onze VCA-gecertificeerde monteurs gaan uiterst efficiënt voor u te werk en geen klus is voor ons te groot of te klein. Bij ons zijn uw lichtkoven van ontwerp tot applicatie in bekwame handen.

Bestel direct uw eigen lichtkoven

Wilt u ook graag uw eigen lichtkoven bestellen? Neem dan direct contact op met Provision Print en vraag naar de mogelijkheden. U kunt hiervoor het contactformulier invullen op onze site, bellen naar 020 – 615 24 44 of een e-mail sturen naar info@provisionprint.nl.

Projecten