• Ruim 25 jaar ervaring
  • Maatwerk print
  • Groot formaat
  • Snelle levering
  • Montage op locatie
  • Breed assortiment

Portal

Uw promotie materiaal online geregeld

Bent u een retailer, maakt u gebruik van gedrukte instore promotie, en heeft u dit nog niet centraal geregeld. Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wat wij voor u kunnen betekenen? Al uw instore materiaal online geregeld via een handige portal. Denkt u bijvoorbeeld aan uw point of sale (POS) materialen, posters, stickers, stoepborden, vlaggen en nog veel meer. Indien gewenst op filiaalniveau besteld, betaald en geleverd, eenvoudig en snel.

Kiest u ook voor gemak?

Provision heeft reeds vele jaren ervaring in de Retail, opgedaan bij klanten als bijvoorbeeld KFC, waardoor we maar al te goed weten wat er nodig is om het u zo makkelijk mogelijk te maken. Of het nu gaat om printwerk voor instore toepassing of buiten, groot formaat print of juist klein. Bijna alles is te regelen.

Kies voor uw eigen bestelsysteem

Hoe onze portal werkt? Op basis van uw wensen vullen wij uw gepersonaliseerde online bestelsysteem met de gewenste producten die geprint mogen worden. Is de portal eenmaal goed ingericht dan kan een filiaal makkelijk en snel een bestelling plaatsen bij Provision. Het enige wat gedaan moet worden is inloggen met de persoonlijke inloggegevens en invoeren wat er nodig is. Komt de bestelling bij ons binnen dan verzorgen wij de productie en levering de prints op ieder gewenst adres in Nederland, maar ook hier buiten.

Montage op locatie mogelijk

Verzorgt u zelf de montage in een filiaal, mocht dit nodig zijn, helemaal goed. Geeft u dit toch liever uit handen, geen probleem. Provision beschikt over een ervaren montage team welke op locatie beschikbaar is. Vakkundig, flexibel en snel. Wilt u graag weten wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen? Laat het ons weten, en wij voorzien u graag van meer informatie. Provision, more than printing.