• Ruim 25 jaar ervaring
  • Maatwerk print
  • Groot formaat
  • Snelle levering
  • Montage op locatie
  • Breed assortiment

Lichtlijn

Uw interieur versterken met een lichtlijn

Wilt u de uitstraling van uw interieur te versterken met een lichtlijn? Provision Print is hiervoor de aangewezen specialist. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende soorten visuele communicatie voor uw in- en exterieur. Denk hierbij aan bestickering, (licht)reclame, doosletters, belettering en promotiemateriaal. Wij hebben een ruime ervaring in het vak en ons brede scala aan diensten laat uw naam of merk op de juiste manier opvallen. Neem gerust contact met ons op en bespreek de mogelijkheden voor uw eigen lichtlijn.

Een goede indruk dankzij goede belichting

Een goede en aangename belichting in uw bedrijfspand geeft klanten en bezoekers een goede indruk van uw merk. Ook komt met de juiste belichting uw huisstijl, belettering of promotiemateriaal beter naar voren en wordt uw visuele communicatie versterkt. Bij Provision Print helpen wij u van ontwerp tot productie en montage. Wij verzorgen behalve uw lichtlijn ook andere soorten lichtreclame, waaronder lichtkoven, lichtzuilen, lichtbakken en doosletters. Hierbij werken we enkel met materialen van de hoogste kwaliteit.

Al onze producten zijn aanpasbaar naar uw wensen

Waarom kiezen voor een lichtlijn?

De lichtlijn is een steeds populairdere lichtoplossing in retail- en detailhandel omgevingen. Dankzij zijn modulaire opbouw en ingebouwde opties voor slim gebruik, gaat een lichtlijn naadloos op in ieder interieur. De verdeling van het licht zorgt voor een goede lichtval en kan bovendien worden geautomatiseerd met sensoren. Hierom kiest u voor een lichtlijn in uw bedrijfspand:

  • Aangename en comfortabele lichtval
  • Voorzien van energiezuinige LED verlichting
  • Modulair op te bouwen en desgewenst ‘smart’ te bedienen

Wij denken mee over uw ontwerp

Heeft u hulp of inspiratie nodig voor het ontwerp van uw lichtlijn? Wij helpen u hierbij graag verder. Ons ervaren DTP (Desktop Publishing) team denkt met u mee. Onze creatieve specialisten luisteren naar uw ideeën en zetten deze om in een krachtig ontwerp voor uw nieuwe lichtlijn.

Al 20 jaar een professional

Bij Provision Print hebben wij al ruim 20 jaar ervaring in de retailbranche. Wij beschikken over de juiste kennis en kunde, maar ook over professionele apparatuur. Denk hierbij aan diverse frees-, snij- en buigmachines, waarmee wij vele producten voor u kunnen maken in alle vormen en maten. Van ontwerp tot montage, bij ons vindt u alle professionele expertise onder één dak. Geen klus is voor ons te groot of te klein en onze VCA-gecertificeerde monteurs gaan uiterst efficiënt te werk. Uw lichtlijn is bij ons van ontwerp tot montage in goede handen.

Bestel uw eigen lichtlijn

Is uw bedrijfspand toe aan een nieuw verlichtingselement? Neem dan contact op met Provision Print en vraag naar de mogelijkheden voor een lichtlijn in uw pand. U kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website, door te bellen naar 020 – 615 24 44, of door ons te mailen via info@provisionprint.nl.

Projecten