• Ruim 25 jaar ervaring
  • Maatwerk print
  • Groot formaat
  • Snelle levering
  • Montage op locatie
  • Breed assortiment

Lichtbakken

Uw specialist in lichtbakken en meer

Bent u op zoek naar een specialist die uw nieuwe lichtbakken kan realiseren? Dan helpt Provision Print u graag verder. U kunt bij ons terecht voor diverse en uiteenlopende soorten visuele communicatie voor uw in- en exterieur. Hierbij kunt u denken aan doosletters, (licht)reclame, belettering, bestickering en promotiematerialen. Wij hebben ruime ervaring in het vak en bieden een breed scala aan diensten. Zo laat u uw naam of merk gegarandeerd opvallen! Neem contact met ons op voor meer informatie, of om de mogelijkheden voor uw eigen lichtbakken te bespreken.

Communiceer krachtig met licht

Met lichtelementen in uw visuele communicatie kunt u krachtige statements maken. Want met de juiste lichtval en helderheid laat u uw naam, merk of promotiematerialen aangenaam opvallen. U kunt bij Provision Print terecht voor ontwerp, productie en montage van diverse soorten lichtreclame. Bijvoorbeeld lichtzuilen, lichtkoven, doosletters en lichtbakken. In al onze productieprocessen werken wij enkel met materialen van de hoogste kwaliteit.

Al onze producten zijn aanpasbaar naar uw wensen

Waarom kiezen voor lichtbakken?

Lichtbakken zijn een waardevolle toevoeging aan uw visuele communicatie. Bovendien kunt u ze ook perfect laten aansluiten bij uw interieur of exterieur. Een lichtbak is geschikt voor uiteenlopende plekken en doeleinden en trekken op een heldere manier de aandacht. Hierom kiest u onder andere voor lichtbakken:

  • Uw print wordt egaal verlicht
  • Volledig maatwerk mogelijk
  • Geschikt voor binnen en buiten

Uw lichtbakken ontwerpen of laten ontwerpen

Wanneer u zelf een ontwerp heeft voor uw lichtbakken, dan kunnen wij deze voor u produceren. Maar ook wanneer u nog wat inspiratie nodig heeft helpen wij u verder. Ons DTP (Desktop Publishing) team weet alles van design en denkt graag met u mee. Deze creatieve experts luisteren naar uw wensen en zetten deze om in een krachtig ontwerp voor uw ideale lichtbakken.

Al 20 jaar professional

Bij Provision Print zijn wij al meer dan 20 jaar een expert in ons vak. Daarnaast hebben wij behalve de kennis en kunde ook de juiste apparatuur in huis voor iedere klus. Denk bijvoorbeeld aan diverse snij-, buig- en freesmachines waarmee wij vele uiteenlopende producten kunnen maken. Bij ons vindt u alle professionele expertise onder één dak. Wij gaan efficiënt voor u te werk en voor onze VCA-gecertificeerde monteurs is geen klus te groot of te klein. Bij ons zijn uw lichtbakken van ontwerp tot montage in uiterst bekwame handen.

Uw lichtbakken op maat bestellen

Wilt u graag uw eigen lichtbakken op maat bestellen bij Provision Print? Dat kan! Neem op ieder gewenst moment contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. U kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website, door te bellen naar 020 – 615 24 44. Of stuur ons een e-mail via info@provisionprint.nl.

Projecten