• Ruim 25 jaar ervaring
  • Maatwerk print
  • Groot formaat
  • Snelle levering
  • Montage op locatie
  • Breed assortiment

LED frames

Uw interieur verrijken met LED frames

Bent u op zoek naar LED frames om uw geprinte materialen mooi te belichten? Dan bent u bij Provision Print aan het juiste adres om deze te laten ontwerpen, produceren en monteren. U kunt bij ons terecht voor uiteenlopende soorten visuele communicatie voor uw in- of exterieur, waaronder doosletters, belettering, bestickering, (licht)reclame en promotiemateriaal. Onze ruime ervaring en brede dienstenaanbod, zorgen ervoor dat uw naam of merk de volledige aandacht trekt. Neem voor meer informatie contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden van LED frames voor uw onderneming.

Krachtig communiceren met lichtelementen

Met de juiste lichtelementen kunt u krachtig communiceren. Zo kunt u op een aangename maar heldere manier uw logo, naam, of promotiemateriaal onder de aandacht brengen. Bij Provision Print kunt u terecht voor uw ontwerp, productie en montage van uiteenlopende soorten lichtreclame, waaronder LED frames. Maar bijvoorbeeld ook voor lichtzuilen, doosletters, lichtkoven en lichtbakken. In onze productie werken wij enkel met materialen van de hoogste kwaliteit.

Al onze producten zijn aanpasbaar naar uw wensen

Waarom kiezen voor LED frames?

LED frames zijn waardevolle toevoegingen aan uw bedrijfsinterieur. LED frames verdelen het licht rond uw geprinte communicatie, waardoor deze op een mooie manier wordt benadrukt. Vanwege de grote variatie in de te kiezen afmetingen zijn LED frames een perfecte aanvulling op al uw communicatie en interieurelementen. Verder profiteert u van de volgende voordelen:

  • Energiezuinige verlichting
  • In iedere vorm en maat te maken
  • Toepasbaar binnen alle typen interieurs

Eigen design voor uw LED frames

Heeft u een eigen design voor uw LED frames, dan produceren wij deze voor u. Maar ook wanneer u juist wat hulp nodig heeft bij uw ontwerp helpen wij u graag. Ons DTP (Desktop Publishing) team denkt graag met u mee. Onze creatieve experts luisteren naar uw ideeën en kunnen deze omzetten naar een krachtig ontwerp voor uw eigen unieke LED frames.

Al ruim 20 jaar in het vak

Bij Provision Print zijn wij al meer dan 20 jaar thuis in de retailbranche. Daarnaast beschikken wij ook over de juiste professionele apparatuur. Denk hierbij aan frees-, snij- en buigmachines, waarmee wij vele producten in uiteenlopende vormen kunnen maken. Bij ons vindt u alle expertise onder één dak, van ontwerp tot productie en montage. Onze VCA-gecertificeerde monteurs werken zeer efficiënt, geen klus is te groot of te klein. Uw LED frames zijn bij ons van ontwerp tot montage in zeer bekwame handen.

Direct LED frames bestellen

Wilt u ook uw eigen LED frames op maat bestellen? Neem dan direct contact op met Provision Print en vraag naar de mogelijkheden. U kunt ons bereiken via het contactformulier op onze website, door te bellen naar 020 – 615 24 44, of door een e-mail te sturen naar info@provisionprint.nl.

Projecten