• Ruim 25 jaar ervaring
  • Maatwerk print
  • Groot formaat
  • Snelle levering
  • Montage op locatie
  • Breed assortiment

Carwrapping Amsterdam

Carwrapping op maat bij Provision Print

Zoekt u een bedrijf waar u terecht kunt carwrapping? Provision Print gaat graag met u aan de slag. Al bijna 20 jaar is onze drukkerij in Amsterdam het adres voor printwerk van zowel klein als groot formaat. Tevens verzorgen wij complete narrowcasting oplossingen. Een redelijk “nieuwe” ontwikkeling waarmee wij u ook kunnen helpen is het wrappen (inpakken) van voertuigen, boten, deuren en kozijnen. Laat uw auto bijvoorbeeld wrappen met een print die aansluit bij huisstijl. Wij bieden u heel veel verschillende mogelijkheden. Voor meer informatie leest u verder. Natuurlijk kunt u ook direct contact met ons opnemen door te bellen of te mailen.

Wat is carwrapping?

Tegenwoordig kunt u ook bij Provision Print terecht voor carwrapping. Carwrapping is het bestickeren van een complete auto met een speciale vinylfolie. Op deze manier krijgt uw auto een volledig nieuwe look. Door de wrapfolie is de onderliggende lak van de auto ook nog eens beschermd. Als bedrijf kunt u ook heel goed deze techniek inzetten om uw bedrijfsauto(s) te wrappen. Laat bijvoorbeeld een afbeelding in de huisstijl van uw bedrijf op de auto aanbrengen. Zo kunt u op een unieke manier de boodschap van uw bedrijf naar de buitenwereld communiceren.

Al onze producten zijn aanpasbaar naar uw wensen

Printen met moderne machines

Met carwrapping kunnen wij ingewikkelde vormen strak bedekken met een gekleurde of bedrukte laag met de meest uiteenlopende teksten en afbeeldingen. De prints worden gemaakt met behulp van de moderne (digitale) printers in onze drukkerij in Amsterdam. Tevens hebben wij diverse frees-, snij- en buigmachines waarmee wij het in de perfecte vorm kunnen snijden. Meer weten over hoe wij de speciale wrapping folie maken? Neem dan gerust contact met ons op.

Ontwerp, printen en montage

Wilt u graag uw bedrijfsauto laten wrappen? Dan gaan wij eerst met u om de tafel zitten, om uw wensen te bespreken. Wij denken ook met u mee en voorzien u van advies op maat. Op basis van dit gesprek wordt er een ontwerp uitgewerkt door ons DTP team. Wanneer u goedkeuring geeft voor dit ontwerp, starten wij met het printen van de folie. Vervolgens verzorgen wij ook het aanbrengen van de folie op de auto.

Neem contact met ons op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden op het gebied van carwrapping? Of wilt u direct een afspraak met ons maken? Benader ons dan via telefoonnummer 020-6152444, mail naar info@provisionprint.nl of laat een bericht achter via het online contactformulier op onze website. Wij horen dan graag wat uw wensen zijn voor de carwrapping.

Projecten